Töltse le katalógusunkat pdf formátumban (1,8MB)

 

 

Napellenzőink számos területen használható dekoratív és tartós árnyékoló szerkezetek, amelyek a naptól és a csapadéktól egyaránt védenek. Az UV stabil, impregnált ponyva a SATTLER cég katalógusából a környezetnek megfelelően választható. A hordozó fémszerkezet fehér vagy RAL kártya szerinti egyedi színű. Minden típus feliratozható.

Vissza a termékekhez
   
     
     
 
1. A csuklókaros napellenzők széles mérettartományban gyárthatók. Teraszok és üzletportálok védelmére kínálnak változatos megoldást.
 
2. A leereszthető elővászonnal ellátott napellenző megvéd az alacsonyan járó nap sugárzástól.
 
3. A lábon álló és két oldalra kinyúló szerkezet amellett, hogy akár egy 200m2-es kerthelyiséget is lefedhet, egyedülálló hangulatot teremt.
 
4. Az ablak napellenzővel az érintett helyiség a fényviszonyoknak leginkább megfelelően árnyékolható.
 
5. A búraernyő a régi és új épületek homlokzatának szerves része lehet, egy alkalmas forma és szín kiválasztásával. Egész évben óvja az üzlet bejáratát a naptól, esőtől és hótól.
 
 

 

 

 
 

Napellenzőink a legkényelmesebb használat érdekében motorizálhatók sőt automatizálhatók. A fejlett elektronika felhasználásával szinte GONDOLKODÓ árnyékolónk lehet, amely például szél esetén behúzódik, és így védi a szerkezetet a károsodástól.

 
website made by: GrApixx Design Studio Bemutatkozunk Termékeink Szolgáltatásaink Referenciáink Kérjen árajánlatot Ahol kapcsolatba tud lépni velünk
Cég neve, székhelye, telephelye: Renner Kft • Elérhetoségek, központi email cím: Zamárdi, Kálmán Imre u. 43. info@rennerkft.hu •
Adószám: 11489261-2-14 • Nyilvántartási szám: CJ14-09-303518 • Tárhely szolgáltató és elérési adatai: www.honlaptarhely.hu